Cautare

1020 de rezultate pentru "caligrafie frumoasa" (3.67 secunde)
In afara faptului ca au putut manca aici, refugiatii sirieni s-au bucurat si de atmosfera de petrecere, deoarece copiii lor au fost intampinati de cativa tineri care le-au facut ziua mai frumoasa:
- Atunci cand visezi o barca ce trimite semnale catre mal inseamna ca vei reusi sa iti inchei treburile intr-o maniera frumoasa, cu calm si totul iti va merge bine.
De asemenea, in fiecare zi vor avea loc spectacole de teatru precum Pinguinii Melomani- sustinut de Teatrul Ion Creanga, Cenusareasa, Frumoasa din Padurea Adormita, dar si un spectacol de comedie dedicat celor mari, oferit de trupa de improvizatie Improvisneyland. ... Frumoasa intre Str.
Fontana di Trevi este cea mai cunoscuta si probabil cea mai frumoasa fantana arteziana din Roma. Acest monument impresionant domina micuta piata Trevi, situata in cartierul Quirinale.
In Capitala, vremea va fi frumoasa si calda in timpul zilei, cand temperaturile vor urca la 28 - 29 de grade Celsius. ... Apa marii va avea valori intre 22 - 24 de grade Celsius In celelalte zone muntoase va fi vreme frumoasa, cu valori peste normalul perioadei.
Si cum cand esti indragostita nu gandesti limpede, te trezesti implicata intr-o relatie frumoasa cu un barbat care mai are o relatie frumoasa.
- De Sfantul Dumitru se taie si coama cailor tineri pentru ca aceasta sa creasca frumoasa. ... - Potrivit altor traditii, daca de Sfantul Dumitru este vreme aspra, iarna va fi buna, iar de va fi vreme buna, toamna va fi lunga si frumoasa.
O tanara si foarte frumoasa profesoara din Calarasi, cu o ascensiune politica fulminanta, i-a transmis lui Constantin Tudor sa aiba parte de o pensie cat mai lunga. ... Frumoasa profesoara-politiciana a tinut sa adauge:
Duminica, 20 octombrie 2019 avem vreme frumoasa. ... LUNI, 21 OCTOMBRIE 2019 Luni, in tara, vremea va fi predominant frumoasa si cu mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, chiar deosebit de calda cu precadere in jumatatea de vest a tarii va persista.
Actorii sunt excelenti, sala e frumoasa, la iesire te asteapta biscuiti. ... Nu e mult de urcat, privelistea e frumoasa, doar ca scarile sunt, la inceput, destul de inalte.
Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa; asa cum un indragostit isi vede iubita frumoasa, chiar daca e putin zbanghie.
Va fi cea mai frumoasa gala teledon din Romania cu strangere de fonduri. ... Programe mari, cu multe celebritati, cu adevaratele valori si modele de viata ale Romaniei, cu oamenii care definesc, in adevaratul sens al cuvantului, o tara frumoasa cum este Romania.
Angela Gheorghiu este cea mai frumoasa voce de soprana de opera pe care am auzit-o, este o voce pe care o iubesc mult. ... Mi-a strans mana, mi-a spus ca am o voce foarte frumoasa si ca o sa fac cariera.
- A fost o zi frumoasa azi, mami. Si mi-am dat seama ca ce era mai important n-am scris pe nicio hartie.
Thea Hamovitz este o femeie puternica si frumoasa, care a reusit sa aiba un business profitabil in Romania. ... Gianina este o frumoasa si are o piele de invidiat.
Despre Craiova, Marin a spus ca e frumoasa pe dinauntru. ... Discutiile la masa au fost animate, mai ales ca Paul Miron era insotit de noua lui secretara, al naibii de frumoasa.
Astfel, "Fat Frumos din lacrima" a devenit "Fat bogat din Parlament", "Miron si frumoasa fara corp" a devenit "Adrian si frumoasa cu matusi bogate", iar "Gradina cu merele de aur" a devenit "Matusa cu bijuterii de aur".
Ca o fata tanara si frumoasa care-ti trece prin fata. ... Dar poate vom avea curand o Stiinta tanara si frumoasa, pe care o vom admira si iubi cu totii, fara sa fim gelosi unii pe altii.
Intr-o frumoasa zi de martie le doresc tuturor celor care citesc aceste rinduri sa aiba parte de zile senine alaturi de cei dragi, de liniste sufleteasca si de multa, multa speranta.
Am putea insa sa ne facem acea zi foarte frumoasa. ... A fost o jumatate de zi frumoasa. In care am ras cu oameni reali, si nu in fata unor sitcom-uri.
google-analytics.com